Skip to main content

Colaborarea este o componentă cheie a succesului Microsoft. Ecosistemul Microsoft de parteneri este format din peste 400.000 de parteneri din întreaga lume și aceștia joacă un rol cheie în punerea la dispoziția clienților a noilor tehnologii, în special în lumea actuală axată pe IA. Microsoft Inspire este o șansă de a recunoaște rolul pe care partenerii noștri îl joacă în succesul clienților și de a împărtăși noi oportunități și modalități de a interacționa cu produsele Microsoft.

Ediția din acest an continuă eforturile Microsoft de a transforma inteligența artificială într-un instrument transformator pentru clienții și partenerii noștri.

 

Bing Chat Enterprise

De la lansarea noului Bing în februarie, tot mai mulți clienți corporate care sunt încântați să-și împuternicească organizațiile cu noile instrumente AI, dar sunt îngrijorați de faptul că datele companiilor lor nu vor fi protejate. De aceea, Microsoft a anunțat Bing Chat Enterprise, care oferă organizațiilor chat bazat pe inteligență artificială pentru lucrul cu protecția datelor comerciale. Ceea ce intră – și iese – rămâne protejat, oferind clienților comerciali acces gestionat la răspunsuri mai bune, o eficiență mai mare și noi modalități de a fi creativi.

Bing Chat Enterprise a fost lansat în versiunea preliminară pentru organizațiile licențiate pentru Microsoft 365 E5, E3, Business Premium și Business Standard, fără costuri suplimentare. De asemenea, vom face Bing Chat Enterprise disponibil ca abonament independent în viitor pentru 5 USD per utilizator, pe lună.

Anunțarea prețurilor pentru Microsoft 365 Copilot

În cadrul evenimentului, au fost lansate și prețurile pentru Microsoft 365 Copilot. Acesta va fi disponibil pentru 30 USD per utilizator pe lună pentru clienții Microsoft 365 E3, E5, Business Standard și Business Premium atunci când va fi disponibil pe scară largă.

În timp ce unele aplicații generative de inteligență artificială se concentrează pe o singură capacitate, cum ar fi transcrierea sau redactarea în timp real, Microsoft 365 Copilot vă pune la dispoziție mii de competențe. Prin fundamentarea răspunsurilor în datele de afaceri, cum ar fi documentele, e-mailurile, calendarul, chaturile, întâlnirile și contactele, și combinarea acestora cu contextul dvs. de la serviciu – întâlnirea în care vă aflați acum, e-mailurile pe care le-ați avut pe un subiect, chaturile pe care le-ați avut săptămâna trecută.

Iar Microsoft 365 Copilot este integrat în aplicațiile pe care milioane de oameni le folosesc zilnic. Copilot vă stimulează creativitatea în Word, analizează date în Excel, proiectează prezentări în PowerPoint, vă triază inboxul Outlook, rezumă întâlnirile în Teams, indiferent dacă ați participat sau nu, și multe altele.

Process mining în Power Automate

Organizațiile întâmpină adesea dificultăți în identificarea blocajelor din fluxurile lor de lucru și a modului de eliminare a acestora. Pentru a ajuta, Microsoft anunță disponibilitatea generală a caracteristicilor AI de generație următoare în cadrul Power Automate Process Mining, oferind clienților informații bazate pe AI pentru a optimiza procesele existente și a stimula eficiența prin automatizarea cu cod redus. Cu Process Mining, utilizatorii pot înțelege ce se întâmplă în afacerea lor, pot folosi AI care generează informații, sugestii de aplicații și automatizare și pot utiliza Power Platform pentru a construi rapid soluțiile de care au nevoie.

Parteneriatul dintre Meta și Microsoft

Meta și Microsoft au anunțat suportul pentru familia Llama de modele lingvistice pe Azure și Windows. Ca parte a acestui anunț, Microsoft va fi partenerul preferat al Meta, deoarece va lansa noua versiune a Llama 2 către clienții comerciali pentru prima dată.

Noul program Microsoft AI Cloud Partner


Într-o altă etapă importantă, Microsoft Inspire marchează lansarea Microsoft AI Cloud Partner Program, următoarea generație a programului nostru pentru parteneri, care permite fiecărui partener să ofere valoare clienților, valorificând în același timp Microsoft AI și Microsoft Cloud. Prin Programul de parteneriat Microsoft AI Cloud, oferim partenerilor un portofoliu cuprinzător de investiții pentru toate modelele de afaceri ale partenerilor, în fiecare etapă de maturitate.

Programul de parteneriat Microsoft AI Cloud utilizează întregul ciclu de viață al partenerilor, inclusiv integrarea, calificarea, lansarea pe piață, stimulentele și vânzarea în comun. Partenerii obțin valoarea și beneficiile programului anterior, plus acces la noi oferte și beneficii specifice AI. Și nu este necesară nici un fel acțiune pe care un partener să o ia pentru a trece la noul program – am mutat toți partenerii existenți în noul program, iar partenerii își mențin beneficiile și desemnările existente.