Skip to main content

Veeam încheie un parteneriat cu Microsoft pentru a integra noi capacități de protecție a datelor

Veeam Software, lider în protecția datelor și recuperare ransomware, a anunțat recent că integrează Veeam® Backup pentru Microsoft 365 cu noul Microsoft 365 Backup, prin intermediul API-urilor de backup, pentru a aduce clienților și partenerilor noi capacități de backup, recuperare, protecție ransomware și continuitate a afacerii. Veeam intenționează să utilizeze această integrare pentru a oferi noi inovații și experiențe clienților Microsoft care au nevoie de cea mai bună protecție a datelor și recuperare ransomware pentru a-și menține afacerile în funcțiune.

Astăzi, fiecare afacere este, prin natura lucrurilor,  o afacere digitală”, a declarat Danny Allan, CTO la Veeam. “Aceasta înseamnă că accesul rapid, dar și disponibilitatea datelor sunt esențiale pentru a menține afacerile în funcțiune. Veeam este principalul furnizor de backup și recuperare pentru Microsoft 365, cu peste 15 milioane de utilizatori protejați. Suntem încântați să ne extindem capacitățile complexe pentru clienții și partenerii care utilizează Microsoft 365 Backup. Intenționăm să oferim noi funcții și capabilități inovatoare, profitând de puterea și fiabilitatea platformei Veeam Data, care menține afacerile în funcțiune.”

Veeam Backup pentru Microsoft 365

Astăzi, Veeam Backup pentru Microsoft 365 este lider în backup-ul Microsoft 365 și este utilizat pentru a proteja peste 15 milioane de utilizatori. Această implementare reflectă responsabilitatea comună a clienților de a deține și proteja datele Microsoft 365 esențiale, eliminând riscul pierderii datelor Microsoft 365, inclusiv Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive pentru Afaceri și Microsoft Teams. Veeam Backup pentru Microsoft 365 oferă obiectivele celui mai mic punct de recuperare (RPO), cel mai larg set de opțiuni de recuperare și flexibilitatea de a face backup datelor Microsoft 365 în orice locație. Adăugarea suportului pentru Backup Microsoft 365 va extinde aceste capacități de lider în industrie și va fi disponibilă pentru toți clienții Veeam Backup pentru Microsoft 365 atunci când va fi disponibilă.

Pentru mai multe informații despre Veeam Backup pentru Microsoft 365, vizitați https://www.veeam.com/backup-microsoft-office-365.html .